svētdiena, 2013. gada 7. jūlijs

WOC long Q

LV komandiņa
Savā debijā Pasaules čempionātā šodien izpildīju minimālo mērķi un kvalificējos garās distances finālam. Protams, pirms distances stresiņš bija savādāks kā parasti. Iesildoties nejutos pārāk olimpiski, arī vēders uzvedās diezgan dīvaini. Distanci veicu normāli, ar pāris kļūdiņām un vienu kļūdu, kas kopā summējās ~2'40'' klāt pie laika. Nedaudz iegāza divi ceļu (uz 5KP un 13KP) varianti, kur vēl palika ~2'30''. Karte ar manu GPS ceļu šeit. Skatoties kopā, organizatori nedaudz bija pārcentušies ar distancs garumu, jo neviens no vīriem nespēja pat pietuvieties prognozētājam uzvarētāju laikam (59'). Rezultāti šeit.
Pēc finiša
Šobrīd laiks kārtīgi atjaunoties, divi posmi no atjaunošanās jau veikti - ir divas reizes kārtīgi paēsts un saņemta masāža, par ko paldies Beātei! Rīt neliela izkustēšanās un 2dien garās distances fināls ar 19.5km un 680m kāpumu. Rīt fanojam par sprinteriem.

6 komentāri:

Anonīms teica...

My boy!

Anonīms teica...

Malacis, Jāni! Tagad varbūt būs nedaudz vieglāk psiholoģiksi uz finālu, jo minimālais uzdevums jau izpildīts, cerams atvērsies pa visiem 100% un izdosies bez kļūdām noskriet, tad arī viss būs štokos!

Bet 19.5 km un 600 m kāpums arī izklausās nedaudz par traku pat priekš pasaules labākajiem (ja rēķina, ka uzvarētājam būtu jānoskrien ap 90 minūtēm)

Unknown teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
Unknown teica...

Visu cieņu, Lapsēn!

Andis Ozols teica...

Iepazīstoties ar Tava skrējiena startlisti, nojautu ka Tev ir pa spēkam fināls. Tagad galvenais satraukumu met pie malas un psiholoģiski esi gatavs, jo fiziski pavisam noteikti Tu esi gatavs fināla distancei. Veiksmi Janka!

Anonīms teica...

Malacis :)