trešdiena, 2013. gada 10. jūlijs

Magic start number - 111

Pirmais WOC fināls aizvadīts un rasta arī atbilde uz to, ko varētu nozīmēt maģiskais fināla starta numurs 111. Pirmo divu vieninieku atšifrējumu radām jau pirms mana starta. Pirmais vieninieks - pirmais pasaules čempionāts, otrais vieninieks - pirmais pasaules čempionāta fināls, trešais vieninieks - ?!
WOC finišs - 111 
Fināls bija paredzēts diezgan smags, neskatoties uz solīto ātro mežu - 19,8km ar 680m kāpumu. Pats fināla skrējiens izdevās normāls, izņemot otro garo etapu uz 7KP, kur mainīju izvēlēto ceļa variantu, jo pēkšņi atcerējos, ka ceļš, pa kuru biju izvēlējies skriet ir ļoti smilšains un noteikti ātrāk būs pa purvu, jo arī neviens kalns nav jāpaceļ. KĻŪDA! Joprojām pieredzes trūkums vai kas, bet nedrīkst mainīt izvēlēto ceļa variantu.. Šajā etapā pazaudēju 5' un ļoti daudz spēka, jo pēc tam ritmu nespēju atgūt līdz pat karšu maiņai. Pirms tam jau biju saskrējie gan ar baltkrievu, gan itāļu krievu, bet veiksmīgi no abiem tiku vaļā, jo par 100% izmantoju coaching zone, bet abi censoņi ātri, ātri tai izskrēja cauri, kas beidzās ar totālu "izdzēšanos" baltkrievam. Bija vēl šādas tādas kļūdiņas, bet tās kopā sastādīja 3.5', kas būtu ciešami. Finišēju 40.vietā +20:56min pret čempionu. Rezultāti šeit, GPS sekošana šeit.
Tagad atbilde, ko nozīmēja pēdējais vieninieks uz mana starta numura. Tas nozīmēja to, ka pirmajā pasaules čempionātā savā pirmajā finālā izcīnīšu vienu pasaules kausa punktu.!:) Apetīta rodas ēdot, bet sāts jārada pamazām. Neaizmirstamākais no debijas WOCā noteikti ir fināla finišs, kad neskatoties uz rezultātu visi Tevi atbalsta un mazās somu meitenes prasa autogrāfus ;) Keep going!
P.S. Un protams, liels prieks par Bērča bronzu. Yes!
Bronza
Foto: Jānis Tamužs

3 komentāri:

Anonīms teica...

Hm, pēc GPS izskatās, ka pārķēri taurenīti. Ja?
Man patika atbilde uz trešo "1" :) :)

Jānis Kūms teica...

Jā, pārķeru arī taurenītī, kur pazaudēju ~2' kopā, jo lēnām jau 'tumsa' nāca arī pie manis.

Unknown teica...

Malacis Jāni!

Tā turpināt!