trešdiena, 2011. gada 23. marts

LOST Ventspilī

Arī es biju to izlases kandidātu skaitā, kurš apstiprināja savu dalību nometnē, kas nedēļas nogalē norisinājās Ventspilī. Jāsaka liels paldies Oskaram un OK "Saldus", kuriem nebija nekādu iebildumu, ka pievienojamies arī mēs.
5dien pēc Baltijas būvniecības izstādes apmeklējuma Ķīpsalā un paciemošanās Hesburgerā, kopā ar Andri, Mārtiņu un izlases treneri Edgaru devos iekarot Ventspili. Vakarā bija paredzēts nakts O treniņš Piejūras kempinga kartē, kurš man ļoti patika un ieguvu lielumlielu gandarījumu. Kāpās devos kā 4dalībnieks un vienu brīdi biju izvirzījies visiem priekšā, bet pēc kļūdas uz viltīgāko KP distances atlikušo daļu tupināju kopā ar Mārtiņu, ķerot rokā Bērci. Uz pirmspēdējo KP garām patraucās Anatolijs, kurš arī uzrādīja labāko laiku nakts distancītē. Rezultāti.
6dien bija treniņš Cirpstenes kartē, kur blakus šautuvē šaudījās zemīši. Kopā veicām 3 dažādus taurenīšus diezgan lielā ātrumā. Pirmajā uztaisot kļūdu no pēdējā KP uz finišu zaudēju Atim R., jo viņš izgāja stipri racionālāk, kā viens man pēc tam teica - šādi pēdējā etapā stafetēs nedrīkst skriet! Otro taurenīti izskrēju daudz gudrāk un zaudēju ceļā uz pēdējo KP Mārtiņam. Pēc tam jau 3 taurenīti skrēju čilijot un pēc laika daudz neko nezaudēju. Grūtākais šajā treniņā bija nokļūšana un aizkļūšana atpakaļ uz Piejūras kempingu, jo kopējais treniņa garums sanāca 18km. Vakarpusē saīsināta vidējā distancīte, kur piedzīvoju ĻOTI sāpīgu kritienu jau uz 2KP, paslīdēju uz koka tiltiņa. Šo treniņu veicu ar La Sportiva apaviem, kuriem radzes tā arī šajā ziemā nesadzinu. Tas uzreiz man nosita visu gribēšanu skriet, uztaisīju arī pāris kļūdiņas un no visiem treniņiem visvairāk nepatika. Vakarā ilgas sarunas par un ap izlasi, Balkāniem, meitenēm utt.. :p
7diena atnāca ar skaistu un diezgan siltu laiku. Izgājis rīta rosmīti, devāmies Piejūras kempinga kartes poligonā. Sākumā gan bija ''cepuru'' stafete, kur kā pārinieku izvēlējos Kristu un kopā mums sanāca neslikta stafetīte, galu galā finišējām 5.vietā, uzreiz aiz muguras Māriņa-Oskara un Andra-Rūdolfa duetiem. Pēc tam jau baudīju orientēšanās prieku labā kompānijā atpakaļ uz kempingu. Nometnīti kopumā vērtēju ļoti pozitīvi.
Šonedēļ sekojam līdzi WOCam SKI-O un Spring Cupam Dānijā. Veiksmi visiem! Nākošreiz mežā esmu plānojis doties Ziemeļu divdienās (vidējā distancē) un pēc tam jau Kurzemes pavasaris. Pavasaris oficiāli ir iesācies :)

3 komentāri:

Jānis Tamužs teica...

No kurienes foto?

valters teica...

jā, kur tiki pie bildēm?

Jānis Kūms teica...

Slepenie failiņi :p pajautāju Ojāram Ulmanim ;) viņš bildēja!