otrdiena, 2011. gada 26. jūlijs

Isostar.lv

Pēc Kāpas 2011 ilgi domāju par to, kāpēc sacensību laikā vnk manī beidzās spēks un 2.dienā nācās pat izstāties. Baltijas CISM iepriekš nevarēja būt par galveno iemeslu, jo tur bija tikai 2 dienas un abas vidējās distances garumā. Agrāk esmu piedalījies ne vienās vien daudzdienās, kur biju skrējis 5dienas no vietas (Čehijā 2008.gadā u.c.), protams, tad distances nebija tik garas, bet arī mana fiziskā sagatavotība nebija tāda kāda viņa ir šobrīd.
Nonācu pie secinājuma, ka pie vainas ir tas, ka pēdējo gadu praktiski nelietoju nekādu sporta uzturu un mans organisms nespēja atjaunoties pietiekoši ātri pēc sacensībām tik karstos laika apstākļos. Ja treniņperiodā sporta uzturu var lietot minimāli, tad pēc smagām sacensībām (Kāpas 1.diena, kad skrēju 2h un pēc 18h bija jau nākošais starts) ir jāuzņem papildus vielas, lai organismam palīdzētu ātrāk un pilnvērtīgāk atjaunoties. Tāpēc nolēmu meklēt sadarbības partnerus sporta uztura jomā un atsaucību radu no Isostar pārstāvniecības Latvijā, ar kuru vakardien noslēdz sadarbību ar iespēju iegādāties sporta uzturu par ļoti pievilcīgām cenām ar dažiem bonusiem. Isostar sporta uzturu praktiski neesmu lietojis, redzēsim kādas pārmaiņas tas ienesīs manā sporta dzīvē. Paldies Isostar par atsaucību! Ceru uz veiksmīgu sadarbību.

3 komentāri:

Anonīms teica...

Es tieši Kāpā lietoju isostar. Varbūt, tieši tas ļāva izturēt šo ekstrēmo pasākumu. Biju tik traks, ka noskrēju arī sprintu. Pēc laika apstākļiem šī bija visu laiku ekstrēmākā Kāpa.

Andis Ozols teica...

Es Kāpā apbalvošanā tiku pie isostar burkas, kuru nu jau esmu iztukšojis. Un nu ir jādomā par jaunas iegādi, jo pat man pilnīgam skriešanas amatierim isostar ļauj skriet biežāk un vairāk, jo organisms neticami ātri atjaunojas un jau nākamajā dienā varētu mierīgi atkal skriet.

Jānis Kūms teica...

Redzēsim, es ceru, ka man tas dos labumu un varešu turpmāk šo produkciju ieteikt arī citiem :) Andi, veiksmīgi sagatavojies pusītei :)