pirmdiena, 2011. gada 14. februāris

LOST nometnīte

Jāiesāk ar paldies, par to, ka bija cilvēki, kas uzņēmās iniciatīvu un sadomāja šo nometnīti sarīkot :) Tātad 12.-13.februārī Cēsīs pabiju neoficiālajā Latvijas izlases kandidātu pirmajā sanākšanā, uz kuru gan ieradās tikai 8 + cilvēks bez 3.2cm divmetrinieks! Darāmais plāniņš bija sagatavots, vajadzēja tikai rīkoties. Tā kā iepriekšējās divas nedēļas tieši biju strādājis uz spēku, tad wīkenda noslēgums pielika treknu punktu un šodien pēc 28dienu treniņcikla būs pirmā brīvdiena ar vieglu līdz 10km garu skrējienu :)
Vērts pieminēt, ka 5dien uzskrēju treniņu ar lazdu (citiem zināmu kā Artūru Pauliņu), ar kuru kopā arī 6dien devos uz Cēsīm. Pirmais treniņš bija kalnu intervāliņi 16-20reizes x 60". Visi skrējām godam, neviens nenoskrēja mazāk par 15reizēm! Pēc treniņa jau uzreiz jutu, ka Jelgavas līdzenumi liek manīt un sajutu patīkamu sagurumu kājās. Vakara treniņā arī bija plānoti intervāli, bet es kopā ar Arvīdu un Valteru izvēlējāmies paskriet pa Cēsu apkārtni un pabijām Ērgļu klintīs, no kurām prom devāmies pa sniegainu taku. Vakarā sekoja filmas "Titāniks" skatīšanās, kāds spēlēja UNO, bet visa kulminācija bija burkānkūka (lick) - paldies gatavotājiem. Burkānkūkai jākļūst par LOST X failu receptīti! 7dien biški sakavējāmies ar iešanu treniņā, jo ārā šeku reku bija -18grādi :D bet tas mūs neatturēja un garo 2h treniņu noskrējām, bija kas noskrēja arī 2h15min :p
Katrā ziņā bija ļoti superīgi ziemas periodā satikt visus un vēl superīgāk skriet kopā treniņus. Atmosfēra iepriecināja un ceru, ka uz k-ko līdzīgu nebūs ilgi jāgaida :) Paldies meitenēm, kas lielākoties ēst gatavošanu uzņēmās uz sevi! Tiekamies 3dien Ķīpsalā uz Telpu O.

2 komentāri:

Anonīms teica...

Tad jau 3dien tiekamies! :P:D

Jānis Kūms teica...

Nju laikam tā gan sanāks :p