svētdiena, 2010. gada 21. novembris

Tas ir noticis

Pēc Siguldas kalnu maratona sākās man atpūtas periods, kas nozīmēja to, ka skrienu cik gribu un kad gribu, paralēli paspēlējot bumbu spēles, ejot uz svaru zālīti un pāris reizes kārtīgi atlaižot. Pa vidu visam pabiju arī Horizonta noslēguma pasākumā, izrunāju aktuālos jautājumus ar Vilni un tā...
Ar šonedēļu biju nolēmis sākt sevi mocīt un skriet pēc izstrādātā treniņplāna. Plānus nedaudz izmaisīja lāpu skrējiens, iekš Sutdentu dienām, kur LIF (Lauku inženieru fakultāte) izcīnīja 3.vietu, komandā 5 cilvēki, katrs veic 450m garu etapu, īstenībā nedaudz garāku.. Skrēju visnotaļ orientieriskā komandā, kopā ar Ati D., Ilzi un Ievu, piebiedrojās viens izbijis slēpotājs.. Jāsaka, ka par skrējienu uzzināju 3h pirms tā un biju jau paspējis iziet 15km treniņā 4:40 min/km..žēl, ka pašā finišā zaudējām 2.vietu, uz kuru pacēlāmies pēc manis veiktā etapa, kuru uzsāku 4.vietā..1.vieta nebija aizsniedzama.
Pēc tam 3dien devos uz Saldu, lai ar OK Saldus klubu 4dien uzsāktu 1.treniņnometni jaunajai sezonai. Dzīvojām Jurkalnē pie Ivara Valtasa. 18.novembrī aizvadījām 3treniņus. Pirmo OS poligona kartē Ventspilī Piejūras kempinga apkaimē, pēc tam intensīvu vingrošanas/aerobikas nodarbību LSPA absolvējušas trenerītes vadībā, teikšu kā bija - bija ļoti smagi vairāk kā1h no vietas lēkāt un izpildīt visus vingrojumus. Pēc tam vakarā devāmies vnk paskriet gar jūru un kārtīgi relaksējāmies pirtī, lai no vingrošanas nesāpētu muskuļi-citam palīdzēja, citam nē.
Nākošais rīts sākās ar rīta rosmi gar jūru, kuras krastos jau bija ļoti daudz bušu kārojoši makšķernieki. Pēc tam skrējām taurenīšus Pumpaskalna kartē, kur mums pievienojās Kristaps ar Žeņu. Mans mērķis bija visus taurenīšus veikt nemainīgā ātrumā, vienu taurenīti gan pamatīgi saraku...Bet treniņš visnotaļ ļoti patīkams. Vakaru nobeidzām ar ļoti intensīvu treniņu pa tumsu vnk skrienot pa meža takām un ceļiem Jūrkalnes apkārtnē. Jāsaka gan, ka tas nebija vakara noslēgums, jo bija ar nakts treniņš..
Pēdējo nometnīnes dienu es kopā ar Žeņu iesāku ar aizskriešanu līdz jūrai, kur atkal priekšā jau makšķernieki, daži devās mājās, jo jūras krastā bija pabijuši visu nakti, tad butes labāk ķeroties.. Nobeidzot nometni skrējām līniju Īvandē, šis apvidus man ir visnotaļ nepatīkams, jo tur nav izdevies noskriet labi.. Treniņu iztraucēja medienki, kuriem viens masts bija tieši tur, kur mums gāja viena līnijas cilpa, to nācās neskriet, bet krietnu stundu noskrējām pa apvidu, kurš ir kļuvis vēl neskrienamāks, jo apakša ir pilna ar zariem un retinātiem kokiem..
Par nometni paldies OK Saldus un visiem dalībniekiem, kuri tajā piedalījās. Forši pabūt kompānijā un aprunāties, tā teikt neiziet no aprites. Motivācija nekur nav zudusi, tikai pieaugusi. Šonedēļ izvirzīto treniņapjomu izpildīju ar nelielu uzviziju + biju 2vos VFS treniņos, kas sastāda vēl 2.5h klāt. Eju pareizajā virzienā, lai varētu izvirzīt augstākus mērķus. Turpmāk nekas interesants neplānojas, drīz vajadzētu sekot analīzei par pagājušo gadu, galvā tas jau ir noticis un varbūt tāpēc arī man nemaz to negribas uzrakstīt..Pagaidām viss!

1 komentārs:

Unknown teica...

Skaisti, bet nepārķer....satraumēsies.