svētdiena, 2010. gada 13. jūnijs

Jukola camp second part

Kaa jau vakar rakstiju tad sodien bija Suunto Games 2.diena - garaa distance 10,5km ar 22KP. Peec vakardienas 3 treniniem (riita rosmes, videjas distances un vakara skrejiena pa karti) soriit jutos diezgan saguris un noleemu skriet garo distanci diezgan mierigi. Laikapstakli bez parmainam - visu laiku smidzinaja smalks lietus. Sodien uz sacensiibam mani veda soms, kurs nesaprot nevienu vaardu angliski un es principaa neko somiski, bija jautri, jo vins visu laiku man k-ko meeginaja izstastit :D Starts man sodien vienam no pirmajiem grupaa, jaapiemin ka karte M1:15 000 (jaa tas nav mans miilaakais meerogs). Uz 1KP bija garais etaps un kamer domaju pa kuru pusi ezeram skriet kompasu biju pagriezis par 180gradiem (labi ka paarak taalu neaizskreeju), bet vienalga 1min jau biju zaudejis uz pilnigi mulkiigu kludu. Izvelejos ezeram skriet pa labo pusi un visu etapu noskreeju loti labaa tempaa, bet pashas beigas pieskreeju pie cita KP un nevareju uzreiz saprast, kur esmu. Esmu pilniigi parliecinats, ka man garam jau aizskreja vakardienas uzvaretajs (kursh uzvareja arii sodien), bet taa arii vinju nemaniju. Pec nelielas nesaprashanas KP panjemu. Taalak jau parejie etapi veicas orient zinjaa diezgan labi, bet joprojam nevaru iejusties Somijas apvidu, loti sevi bremzeeju visur skriet it iipashi lejaa no kalna, jo viss ir tik nenormaali slapjs, ka sliid pat ar visiem Icebugiem.. jaapiemin ka celjaa uz 4KP dabuju atkal pa aci ar zaru un izradas, ka izsita arii leecu no labas acs, visu distanci nevareju saprast, kaapec redzamiiba nav paarak laba, tgd apskatijos un leecas nav.. pie 8KP mani nokeera 2 dzeki viens no TuMes un otrs no RR, ar viniem kopaa jau bija cits aatrums (noleemu tureties kopaa ar vinjiem) un iisti vairs nedomaju, kur lieku kajas, kaa rezultata 2x visai pamatigi pagriezu labo potiti un sobriid nav parak laba sajuta kaajai, bet vismaz piepampusi nav. Taa arii lidz finisham noskrejam vairak vai mazak kopaa, piekerot veel 2 dzekus vienu no Lynx un otru SV. Beigas jau tiesham patika orienteeties, jo nedaudz sajuutas jau kaa stafete, kad visi skrien daudz maz kopaa bet njem dazhadus variantus, bet pie KP gandriiz kopaa.. pashas beigas TuMes dzeks un RR uztaisija kludu uz pedejo KP, kur sanaca vinjus apiet. Sodienas uzvaretajam zaudeju 11min, pirms starta negribeju zaudet vairak par 10min, plaanu gandriz izpildiju. Jaapiezima, ka otro vietu sodien un kopvertejuma izciiniija Olle Kärners. Vakara planoju atkal aiziet paskriet pa blakus esosho karti un iespejams panemt kadus 3-4 geocachus, kuri seit ir loti daudz, karte vietas jau atziimeju, ceru ka izdosies kaadu arii atrast bez GPS.
10,5km 22KP
1:20:39
Kluudas 6min
Rezultaati.

3 komentāri:

Kristaps Ozoliņš teica...

Dari kā es - skrien bez lēcām! ;)

Amber teica...

Kāds tolks izvelēties pirms skriesanas skriet lēnu, tāpat tevi kāds noķers un varēsi vilkt līdzi, skatos, ka treninu īsti nesanāk uzskriet, jo visu laiku kāds tevi noķer!

Jānis Kūms teica...

Jaa sacensibas es nevaru sevi noturet grozos un skriet treninju. Taapec tgd eju jau uz otro treninju un neuztraucies tur bushu viens un sodien vakara Jukolas treninkarte arii bushu viens. Nebus neviena kas mani noker. Mani orienteshans skili prieks Somijas ir vaaji - tur man nav ko sleept.