otrdiena, 2010. gada 15. jūnijs

Jukola camp third part

Vakardiena bija ljoti nogurdinosha, jo no riita aizvadiju rita rosmi, tad peec brokastiim devos skreejiena pa vietejo karti censhoties panjemt paaris cachus (atkal neizdevas nevienu atrast). Peec pusdienas jau posos celjaa uz Hyvinkää, kur Tomijs mani izmeta vienaa no Jukolas treninjkartem un pats devas uz Jukolas organizatoru sapulci (Pihkaniskat Jukolu organizes 2012.gada un shogad viena dalja no kluba biedriem piedalas jau Jukolas organizeeshana, lai redzeetu savaam aciim kaa viss notiek). Par Jukolas trenindistanci runaajot, nebija nemaz tik traki kaa saakumaa likas, bet tas varetu buut deelj taa, ka apvidu ir izveidotas 2 treninjdistances un skreejeji jau ir ieminusi daudz takas, kad visnotalj atvieglo orientesanos. Taapec es pats uz dazhiem KP izveelejos savus variantus, kas visnotalj bija sliktaaki. Galvenais ko ieveeroju treninja laikaa:
kalnu augshas ir skrienamas, bet lai liidz taam tiktu biezhi vien ir jaapaarvar ljoti akmenainas un staavas nogazes (H=5m), kur skriet nav iespeejams;
dauzdz micro detalju;
ljoti izdevigi ir locit kalniem apkaart, jo tad nav jaalasa visi suudi, kas saziimeti kartee kalna augshaa, bet jaaizvelas viens stabils orientieris no kura iet uz KP (KP paarsvara izvietoti kalnu augsheeja daljaa vai nogaazee);
purvi ir nenormaali slapji un mazliet izpletushies;
kartee saziimetas kontuuras, kuras atteeelo vegetaciju (vecais mezhs-jaunaudze), bet nav lietotas kraasas;
nenormaali daudz odu :D jo apkart visur ir ezeri.
Bet kaa teica viens no organizatoriem Tomijam sapulcee, tad shis treninjapvidus ir "parks" saliidzinaajuma ar to, kas sagaida Jukolaa, taa kaa spriediet pashi.
Peec treninjdistances es devos skreejiena(6,5km) atpakal uz Hyvinkää, jo Tomijam sanaaksme bija liidz 20:00, nedaudz pamaldiijies nokluvu vajadziigaja vietaa, pa celjam redzeeju Tjerii, izskatas, ka KR dzeki gatavojas panjemt stafeti, jo cik nopratu ir apmetusies Hyvinkää pilseetaa.
Peec sapulces devaamies uz Tomija senchu maaju Tikkurilaa, kur atstajam mashinu un ar riteniem braucam uz dziivokli, nieka 25km ar felli (1h:04:36min) cauri Vantai uz Espoo... majas biju 22:00..paaedu vakarinjas un marsh guleet.. kopaa visas aktivitatees sanaca 3,5h, sodien kaajas to juut.. no riita biju riita skrejiena, beidzot izdevas panjemt arii vienu cachu ar TB, paaedu pusdienas un esmu gatavs sodien Forssa games kapaat uz 100%. Saiisinata videja distance, ja nemaldos 4,4km..apvidus visnotal skrienams..Vismaz laicins shodien jauks :)will see.

Nav komentāru: