svētdiena, 2010. gada 18. aprīlis

Relax, take it easy!

Šodien biju nolēmis paņemt brīvu dienu no klasiskās skriešanas, ko nebiju darījis diezgan ilgu laiku..tā vietā piekritu ar čaļiem uzkapāt florbolu Apes novada kausa izcīņā. Sen nebiju piedalījies jebkādos turnīros sporta spēlēs..pēdējais bija O-futbols. Tā kā vakar netiku uz pirmo apakšgrupas spēli, jo biju Kusā, tad šodien biju gatavs palīdzēt cik vienu varu. Jāpiezīmē ka pirmo spēli džeki bija savinnējuši ar 15:3 - sagrāve :) šodien bija 3 spēles, katra pa 2x20min..slodzīte nepajokam..bijām tieši 2 maiņas un 2vārtsargi. Katrā ziņa ļoti patīkama atslodze un sen neizbaudītas emocijas.
Pirmā spēle bija vissmagākā, jo pretī stājās visspēcīgākā komanda..zaudējām pēcspēles soda metienus ar 4:5.. uzreiz pēc šīs spēles sekoja nākamā, kurā veicās jau krietni labāk un arī es sāku iejusties spēlē :) jo pēdējo reizi florbolu spēlēju k-kad Saldū treniņnometnes laikā.. šajā spēlē uzvarējām ar 6:3, manā kontā 1+1.. pēdējā spēle jau bija tīrā pastaiga un pretiniekus vnk apēdām :D atkal pārliecinoša uzvara ar 7:1, manā kontā jau 2+2..tiešām sajūtas bija superīgas..izlādējos no sirds un bez stresa! Apakšgrupas spēles ir beigušās un zemāk par 2.vietu nevaram būt.. nezinu kā beidzās pēdēja spēle, kur izšķīrās 1.vieta mums vai tiem, kuriem zaudējām bullīšos. Žēl, ka nākošnedēl netieku uz fināliem, tāpat arī Atis Dandens... cerams, ka komanda spēs iekļūt finālā un uzvarēt :) 1/4finālā pretī būs samērā vāja komanda, bet cīņā par medaļām pastaiga nesolās. Lai viņiem veicas, varbūt arī man tiks medālis 8)

3 komentāri:

renchix teica...

Varbūt jāmaina sporta veids? :)

Jānis Kūms teica...

Laikam jau īsti nē :D jo diezvai florbolā kadreiz būšu tuvāk iekļūšanai LV izlasē nekā orient sportā. Turpināšu vien iesākto :)

Viktors Valainis teica...

Otrais cilvēks Latvijā, bet ne 1500 m :D