pirmdiena, 2009. gada 16. novembris

Pirmās divas treniņnedēļas aizvadītas.

Novembris ir iesācies un līdz ar to sākās jaunais treniņcikls. Pirmās divas nedēļas ir aizvadītas. Ieplānots bija izdarīt nedaudz vairāk nekā ir, bet tam ir objektīvi iemesli - slimība. Jā jā, ne jau īsti cūku gripa (ptf ptf...), bet k-kāds vīruss mani ir nogrābis, šodien pēc 3dienu izlaišanas atgriezos treniņā, bet joprojām iesnas tek un k-kāds stulbs krekšķis moka. Paldies Dievam temperatūras nav, ja nu vienīgi 5dienas naktī bija, jo tad tiešām jutos ļoti sūdīgi. Tgd kapāju iekšā tautas medicīnu - ķiplokus, tējiņas ar medu un vēl dažādām zālītēm, kā arī dzērveņu sulu. Sāku justies labāk, bet joprojām sāp mugura - vairāk gan jāsaka ka muguras āda. Iespējams ka tas joprojām ir no 3dienas svaru zāles... Pēs Studentu dienām esmu nolēmis vairāk masveida tusiņus neapmeklēt, protams, izklaidēties izklaidēšos, bet tā lai viss būtu OK.
Tātad šajās 2 nedēļās paveiktais:
skriešanas treniņi: 9h:20min:28sek
svaru zāle: 4h:50min
sporta zāle: 2h:30min
Kopā tas sastāda: 16h:40min:28sek
Nav sanācis neviens orientēšanās treniņs, bet ja sākšu justies vēl labāk, tad šonedēļ kādu aizvadīšu, jo esmu mājās - skolā iedots nedēļa brīva - pasniedzēji bezalgas atvaļinājumā. 7dien plānoju uzskriet arī Ziemas "Alnī", kas notiks Jelgavas apkārtnē.
Izskatās ka Lapuan Virkia ir ar mieru mani ņemt savā paspārnē, pagaidām joprojām viņi komplektē komandu, bet ar mani runā tā: ka tas ir mūsu klubs un tev ir jābūt gatavam skriet treniņnometnēs, un ka viņi dod man iespēju progresēt augstākā līmenī utt.. Pats par to esmu priecīgs, jo tas vēl vairāk mani motivē trenēties. Zinu, ka viņi interesējas vēl par dažiem latviešu skrējējiem..Ceru, ka viņiem izdosies vienoties :)
Jāiet ēst ķiplokmaizītes :p

2 komentāri:

renchix teica...

Treniņu apjoms sanācis visai pieklājīgs, neskatoties pat uz 3 brīvajām dienām. Galvenais nepārķert, slimam skrienot, un tad jau būs ok.

Jānis Kūms teica...

Es zinu tāpēc jau šodien tikai tādu eksperimentu uztaisīju, redzēs kā būs rīt... pagaidām jau tikai pats sākums nevajag pārķert un to es iesaku ikvienam :)