sestdiena, 2010. gada 17. jūlijs

Gatavs

Pēdējo nedēļu liku akcentu uz ātruma teniņiem, iekļaujot arī vienu treniņu apvidū (intervāla treniņš mežā pa smukiem priežu kalniņiem). Šonedēļ uzskrēju arī testa skrējienu un jāsaka, ka salīdzinot ar to ko skrēju pirms Kāpas esmu nometis veselas 16 sekundes... tas gan būtu izskaidrojams ar to, ka pirms Kāpas skrēju pirms ātruma treniņiem, bet tgd jau prakstiski pēc. Esmu diezgan apmierināts, jo fiziski tiešām jūtos diezgan spēcīgs, bet protams liekas, ka vajadzēja vēl šo to izdadrīt. Katrā ziņā karstais laiks manus treniņa plānus neizmainīja.
Šodien uzsāksim ceļu uz Zviedriju (Borlänge pilsētu), lai jau rīt izietu akreditāciju un sāktu gatavoties startiem. Pirmais starts paredzēts garajā distancē 2dien, sprints 3dien, vidējā distance 4dien un stafete 5dien ar banketu finālā ;) Mājās atgriezīsimies 25.jūlijā.. cerams ka orientēšanās spējas ies kopā ar fiziskajām. Dažus komentus no studentu izlases varat lasīt šeit.
Rezultāti un informācija par WUOC2010 šeit.
Liels paldies visiem atbalstītājiem - Gaujienas pagasta pārvaldei, LLU Lauku inženieru fakultātei, SIA "Vaidens" un ģimenei - par finansiālo atbalstu, lai varētu doties uz Pausaules studentu čempionātu.

2 komentāri:

Kristaps Ozoliņš teica...

16 sekundes no cik? Ir starpība 16 no 3 minūtēm vai 16 sekundes no 30minūtēm :)

Jānis Kūms teica...

Es negribēju teikt, bet ja jau prasi tad varu pateikt ka testā skrienu tgd 1km, pirms sezonas ir cits testa skrējiens!