trešdiena, 2010. gada 30. jūnijs

After Jukola, before Kapa 3days

Kā jau rakstīju tad pēc Jukolas bija iestājies paliels nogurums, tāpēc pēc Alūksnes novada čempja paņēmu 2 brīvas dienas, lai atpūstos un mierīgi nosvinētu visus svētkus. Pēc tam jau sākot ar 25.jūniju sāku atkal skriet (jāpiezīmē, ka 24. datumā uzspēlēju nedaudz bīču, bet lietus visu iztraucēja). Pārsvarā dienas režīms iekārtojies tāds, ka no rīta skrienu 4km krosiņu, pēc tam strečings un brokastis, tad k-ko padarbojos pa māju (papļauju zāli, piekrāsoju šo to - karoč mājas darbi) pēc tam, ja luste uzspēlēju kādu sporta spēli (bīču vai futbolu) un tad vakara treniņš, kurā darbojos ar maksimālu atdevi. Uzskrēju testa skrējienu, ātruma pietrūkst, bet pagaidām tas arī nav plānots vēl, sāku darboties ar kalnu treniņiem, interesants sanāca pirmais treniņš, kad pie Gaujienas estrādes nakšņoja poļu jaunieši teltīs un es tur vēlā pēcpusdienā atstrādāju kalnu, savācās diezgan liels skatītāju pulciņš :D ar atbalstu maļčik maļčik :D. Paralēli esmu sācis tāpat kā Pauliņš skriet pa apvidu, šodien izskrēju arī 3 taurenīšus pagājušā gada Malienas kausu kartē.. mēģinu pierast pie jaunā Silva 6 Jet spectra kompasa, bet vēl īsti neesmu apradis.. Pēc Kāpas plānoju aizvadīt vēl dažus treniņus Gaujienas Mežciema mežā, jo pamats ļoti līdzīgs tam, kurš būs WUOCā garajā distancē - aukstais sūnu purvs..jāmeģina pieradināt nedaudz kājas, būtu skrējis vairāk pa šo apvidu, bet īsti nav bijis laika, jo skola beidzās tā uz Somiju un tgd mājās esmu vien otro nedēļu..
Un jā vakar uz Rīgu braucot sēdēju kopā ar pašu ģenerāli un apspriedām daudzas lietas. Lai viņam rīt veicas pēdējā eksāmenā! un ar pārējiem tiekamies Kāpas daudzdienās Alūksnes pusē.
P.S. šodien sniedzu interviju vietējai presei :D Alūksnes ziņām - 5dien vajadzētu būt avīzē - nav ne jausmas ko korespondente izvilks no tās intervijas, beidzot vismaz jautājumi bija diezgan sakarīgi ;)

2 komentāri:

Andis Ozols teica...

Janka kadi merki Kapa, top6 vajadzetu savos mezos, vai ne?

Jānis Kūms teica...

Nē nē, tik spēcīgs nejūtos. TOP15 un ja tikšu TOP10 tad jau būs okey ;)