svētdiena, 2011. gada 26. jūnijs

Middle 99

Neskatoties uz to, ka midsummerfest laikā man ir dubultsvētki 25.jūnijā kopā ar Artūru ņēmu dalību igauņu SK100 rīkotājā WRE vidējā distancē. Sacensības norisinājās 57km attālumā no Tallinas, bet arī tas nebija šķērslis.
Sacensību mērķis bija pārbaudīt orientēšanās skilu un ātrumu, jo iepriekšējo reizi kārtīgas sacensības individuāli biju veicis Latvijas čempī, jo Jukolas 1.etaps tāds kārtīgs mauciens ar orientēšanas elementiem. Ļoti patika tas, ka vidējā distance bija tikai priekš elites skrējējiem un starts līdzīgi kā kādā lielākā čempī, kad distancē dodies viens. Bija arī iesildīšanās kartīte. Distanci biju nolēmis sāk ātri un agresīvi. Paņemot pāris pirmos KP ātrums likās OK, bet orientēšanās gan negāja, jo KP rajonos notika bakstīšana. Līdz skatītāju KP biju sabakstījis 2'. Skatītāju KP ieguvu informāciju, ka Artūram zaudēju mazāk par 1' un to, ka distances beigās karte ir neprecīza. Nākošais KP bija īzī, bet tad arī saskāros ar kartes neprecizitātēm, kad uz 2 KP atstāju vēl 1'40''. Distances beigās centos, cik bija iekšā, par to arī liecina spliti.
5.65km garo distanci ar 19KP veicu 36'33'', ierindojoties 5.v. Uzvarētājam Lauri Sild zaudējot 4'40'', otrās vietas ieguvējām Timo Sild 2'20'', bet Artūram, kurš bija 3.vietā - 1'18''. Galu galā aprunājoties ar abiem brāļiem pēc finiša uzzinājām, ka viņi bija zinājuši, ko sagaidīt no kartes (par to, ka tā nav īpaši precīza), jo 2007.gadā šeit bijis Igaunijas čempis. Nelielas vietējo priekšrocības. Pēc sacensībām neiguvu to pēcgaršu, ko gribējās. Ātrumu pārbaudīju ir normāli, bet par orientēšanos KP rajonā ir jāpiedomā. Pasaules rangā beidzot esmu ieguvis 4 ieskaites un ierindojos līdz šim augstākajā pozīcijā ar 4068 punktiem atrodos 186.v. Nākošā nedēļa būs smaga, jo paredzēts Baltijas CISM Igaunijā un Kāpa2011. Prieks par Rūdolfu Z., kurš EYOCā visus saplosīja garajā distancē :)

1 komentārs:

Anonīms teica...

Today, nevertheless, some wheels have frets that slant inwards, so the ball can simply hop from the slim pocket to the next one. This makes it difficult to anticipate where the ball will finally land. If you can to|you presumably can} discover such a difficulty with the spindle or shaft, you can to|you presumably 1xbet korea can} simply clear the house earlier than they discover out and thus decommission the wheel. It’s normally crafted non-magnetic supplies like brass, aluminum, copper, plastic and so forth. Even nonetheless, fashionable ball tracks are vulnerable to mechanical put on & tear, especially cracks. Regardless of how the wheel is maintained, cracks will seem at some point future}.