sestdiena, 2010. gada 16. oktobris

Sezona vēl nav galā

Iepriekš rakstīju, ka orientēšanās mači tā kā būtu galā, bet vēl tomēr nē. 22.oktobrī došos uz Somiju, lai aizvadītu gadskārtējās Halikko stafetes. Pagaidām vēl nezinu, kuru etapu skriešu, bet sliecos domāt, ka tas būs man ierastais 1.etaps. Drīzumā tam jābūt skaidram. Pie reizes domājam aizvadīt kādu orient treniņu gan 5dien, gan arī pēc tam 7dienā, ceru, ka izdosies sezonu pabeigt ar labu noskaņu. Ja nebūtu piekritis braukt uz Somiju, tad vissdrīzāk skrietu Ozolnieku pusmaratonu, bet līdz debija pusmaratonā būs jāpagaida ;)
Pēc tam 30.oktobrī skriešu arī Siguldas kalnu maratonu. Pašlaik sliecos uz 33km distanci, ja būtu 22km tad skrietu to, bet šoreiz organizatori tādu iespēju nepiedāvā. Šodien esot Gaujienā aizvadīju ļoti kvalitatīvu kalnu treniņu un vispār izdomāju ļoti foršu skriešanas aplīti, kuru noteikti izmantošu arī turpmākajos treniņos, jo ir fiziski smagāks par to ko skrēju iepriekš. Apļa garums 5km un tas vijas gar Gaujmalu ar nobeigumu pa priežu meža takām. Žēl ka man nav altimetra savā Polarā RS400, nevaru pateikt kāda bija treniņa kāpuma summa, bet noskrēju 15,5km.. rīt plāns skriet nedaudz vairāk.
Un tad pēdējais sportiskais pasākums, ar kuru tā kā nobeigšu savu šī gada sezonu un praktiski sākšu gatavoties nākošā gada sezonai būs 5.novembrī Kuldīgā - Sikspārņu naktī, ko organizē TOK TAKA. Jāuzveido komanda, kas spēs cīnīties par uzvaru, jo tur ne tikai jāskrien un nedaudz jāorientējas, bet ir visādi interesanti un arī fiziski smagi pārbaudījumi, ne velti saucas orientēšanās piedzīvojuma sacensības. Pagājušajā gadā distancē pavadājm nedaudz virs 3h..
P.S. un jā nedaudz uzķūnēju savu blogu dažas idejas šur tur nošpikoju, bet īsti nav tas ko gribas, ja nepatīk sakiet :) esmu gatavs uzklausīt kritiku!

2 komentāri:

Kristaps Ozoliņš teica...

Baneris ir pārāk liels un pārāk šaurs vienlaicīgi.

Jānis Kūms teica...

es mēģināju dabūt foršāku viņu, bet pagaidām neizdevās.. ok pacentīšos vēl :p