piektdiena, 2010. gada 22. oktobris

Hard week

Tā arī patiesībā bija. Šonakt bija pirmā nakts, kad varēju izgulēties pēc sirds patikas un uzreiz jūtos kā cilvēks. Visu nedēļu normāli atmācījos un ja jāsaka godīgi, tā lieta interesē. Patīk fīčot, kas tur un kā tur un gandarījuma sajūta, kad iznāk pareizi... Laikam tomēr tā būvniecības joma ir tā vieta, kur jābūt. Vienīgi tgd ir tā, ka jāsaņemas un jāiztur, lai mācītos kā šonedēļ patiešām vajag daudz laika un galvenais fiziski ir grūti, jo pēc treniņa nu nekādi negribas mācīties, bet es arī paralēli gribu nopietni trenēties, kā darīju to šonedēļ. Varētu jau mācībām tā pa virsu, bet to darot izkritu no budžeta, tā kā nekas cits neatliek - work hard, run harder! Labi, ka šis ir pēdējais semestris, kad jācīnās par budžeta vietu, jo 5.kursā budžeta, vietas ir visiem, kuriem nav parādu. To es varu!
Šobrīd arī nevaru izšķirties par iespēju studēt no februāra līdz jūnija beigām Dānijā - Copenhagen University College of Engineering (IHK). Papīrus esmu sarakstījis, atliek tikai nosūtīt, termiņš 1.novembris. Bet viens ir skaidrs, ka tad skriet Latvijā nebūs iespējas, nebūs iespējas cīnīties par vietu Latvijas izlasē. Protams, ar treniņiem Dānijā nebūtu problēmu, bet nu visādi jau var gadīties. Pagaidām iekšā ir tā sajūta, ka vajadzētu no sevis izspiest maksimumu orientēšanās sportā vismaz līdz gadiem 30 un tad varētu turpināt sevis pilnveidošanu būvniecības jomā. Jo mācītes jau nekad nav par vēlu :) Laika nav daudz, lai izlemtu ko darīt tālāk, bet it kā jau iekšēji tomēr esmu izvēlējies palikt LV vismaz pagaidām..
Viens gan ir skaidrs, šodien braucu uz Somiju, lai skrietu Halikko viesti. Laiciņš solās jauks, vienīgi pa ceļam varētu būt tā nelielā vētra ko sola te. Un jā vakar tiku pie jauniem treniņapaviem pa meža ceļiem un takām - La Sportiva Crosslite. Vairāk ar domu par Siguldu. Šonedēļ bez mācībām arī turpinājām ar Ati R. gatavoties Siguldas maratonam, jābūt labi.
P.S. Lai Jums tur veicas iekš BJC ;)

1 komentārs:

GC teica...

Izmanto iespējas, brauc uz Dāniju, orient nekur nepazudīs ;) vai vismaz piesakies, pēc tam izlemsi!