pirmdiena, 2010. gada 26. jūlijs

Looking in to the future

Šonakt normāli izgulējos, bet nogurums joprojām liek par sevi manīt.. karstums katrā ziņā ir nepanesams, Zviedrijā vismaz ar laikapstākļiem problēmu nebija. šodien iezīmēju savus ceļus no garās un sprinta distances, ja kādam interesē tos varat aplūkot spiežot šeit. Stafetei diemžēl nav iespēja iezīmēt Runoway pagaidām.
Šodien LOF preses dienests paņēma atkal interviju, ko noteikti drīzumā varēsiet lasīt iekš LOFa mājaslapas.
LATVIA TEAM (bez Pauliņa, gatavojās sprintam)
Mans citāts par sacensībām:
Kopumā čempionātu vērtēju ar plusa zīmi, jo ieguvu neatsveramu pieredzi augsta līmeņa sacensībās. Pozitīvu emociju netrūkst un motivācija turpināt trenēties tikai pieauga. Par savu startu gan esmu nedaudz vīlies, jo garajā distancē mērķis bija iekļūt TOP30, bet pietrūka...garo distanci fiziski izturēt nebija problēmas, bet problēma bija tur, ka distances pirmo pusi veicu samērā lēnā tempā, jo bija bailes kļūdīties, kad apradu ar apvidu tad jau viss bija kārtībā. Noteikti vajadzēja aizvadīt kādu treniņu līdzīgā apvidū. Sprintu uzskatu par izgāšanos, jo nu jau pēdējos gados nespecializējos uz sprintu skriešanu, šogad šis bija tikai 3.sprints man un neesmu gatavs skriet maksimāli ātri un lasīt karti vienlaikus, bieži izvēlējos ne tos labākos variantus vai iekritu uz strupceļiem, bet tā kā neviens cits negribēja sprintu skriet, tad to darīju es. Vidējo distanci neskrēju, jo man bija jāskrien pirmais etaps stafetē. Jāatzīst gan, ka visu dienu pavadot vidējās distances finišā un uzmundrinot pārējos dienas beigās jutos ļoti saguris. Stafetē izdarīju gandrīz maksimāli visu, bet pēdējiem 2km pietrūka spēka, jo apvidus bija ļoti skrienams, izņemot pēdējo kalnu... gribējās stafetē ieskriet 10niekā, bet nedaudz pietrūka. Ļoti patīkami pārsteidza Krista, kura vidējā distancē izcīnīja 11.vietu - augstāko vietu Latvijas izlasei šajā cēmpionātā.
Tgd štukoju nākotnes plānus. Nevaru izlemt, ko lai izvēlos par starp posmu sezonas otrajai pusei, jo nākošās sacensības, kurās startēšu izskatās, ka ir LČ vidējā un stafetēs Septembra sākumā Irbenē. Gribās k-ko uzksriet arī pa vidam, Malienas Kausos atkal piedalīšos organizatora darbos. Šodien internetā izlasīju interesantu lietu - 15.augustā Jūrmalā ir BalticMiles pusmaratons - varbūt vajadzētu mēģināt noskriet to. Pagaidām ļoti apsveru šo domu, ja būs vēl kāds gribētājs noteikti skriešu. Žēl ka šogad vēl neizdevās iekļūt LV izlasē uz CISMU (militāro čempionātu), kurš notiks uzreiz pēc Pasaules čempionāta turpat Norvēģijā. Paliku uzreiz aiz svītras, bet tikai tāpēc, ka daži spēcīgākie, kā Renčiks un Bērcis atteicās piedalīties. Protams, ka loģisks ir lēmums, ka 6.vietu nav vērts vest uz šiem mačiem, nav jēgas tērēt naudu tūrismā, jo tāpat Norvēģijā neko nevarētu saskriet. Tāpēc jāturpina būs kačāties, bet tgd gan vēl pabaudīšu pāris brīvas dienas un ķeršos klāt prakses atskaitei ;)

Nav komentāru: