pirmdiena, 2015. gada 2. marts

Alive!

Esmu klusējis pietiekoši ilgu laiku, kam ir bijuši dažādi izskaidrojumi, bet pats svarīgakais ir tāds, ka pēc pēdējā novembra skrējiena "Patriots" man tika veikta apendicīta operācija, jo sāpes vēderā bija apnikušas un nolēmu ziedot mēnesi, lai gūtu pārliecību, ka tas tiešām ir apendicīts, jo gan asins analīzes, gan USC izmeklēšana problēmas neparādīja. Atgrieza, ielika kameru un konstatēja, ka jāņem ārā, jo man bija hronisks apendicīta iekaisums, kas rodas tad, ja ir pārciest (veiksmīgi!) akūts apendicīts. Man paveicās!
Ar decembra pēdējo nedēļu atsāku lēnām kustēties un janvārī jau kopumā trenējos iepriekšējā gada apjomā (stundu skaitā), jo īpašu uzmanību esmu pievērsis spēka/izturības/lokanības vingrinājumiem.
Pēdējo februāra nedēļu pavadīju saulainajā Spānijā kopā ar savu jauno ārzemju klubu. Kopumā nometne izdevās augstā līmenī, jo bija iespēja trenēties kopā un dzīvē redzēt kā to dara pasaules TOP atlēti (beļģis Yannick Michiels, mūsu pašu Edgars Bertuks un Mārtiņš Sirmais, skots Scott Fraser, krievs Gleb Tikhonov u.c.). Nometni iesāku ļoti spēcīgi, jo pirmajā kopējā nakts startā, kas bija kā stafetes imitācija, izcīnīju uzvaru, apsteidzot finišā Glebu, bet nākošās dienas vakarā pēc skriešanas tehnikas treniņa stadionā sāku just dīvainas sajūtas kaklā. Nākošajā rītā piecēlos ar piepampušiem limfmezgliem, kas vēlāk pārgāja kakla sāpēs un iesnās. Tā arī atlikušo nometni nomocījos, skrienot +18grādos ar buffu un dzerot tējiņas. Loģiski, ka nometnes beigās plānotajās WRE sacensībās Andalucia O meeting biju nekāds un uz starta izgāju negatavs, īstais risinājums būtu bijis nestartēt vispār, bet kāre iegūtu kādu WRE punktu ar domu, ka varbūt nav tik traki un varēšu savākties... Wrong! Zemāk kāds jauks attēls no saulainās Spānijas.
 Stadions

 Sprinta terniņš El Portil

 Stadions #2

AoM vidējās distances arēna
Tālāk atpūta no nometes ar nākamās nometnes skatu Latvijas izlases sastāvā Liepājā, pēc kuras sekos sezonas nopietnais atklājums marta beigās Zviedrijā. Līdzīgi kā pagājušogad, arī šogad plānoju sevi vairāk atrādīt gan uz asfalta (Skrien Latvija), gan meža takās (Stirnu Buks).

1 komentārs:

Unknown teica...

Sveiki,
Vai jums ir nepieciešams kredīts starp privātpersonām, lai tiktu galā ar finanšu grūtībām un beidzot lauzt strupceļu, ko izraisa bankas, ko noraidīšanu to pieprasījuma kredītu reģistriem? Mēs sniegt patiesu aizdevumu, sākot no 1000 līdz 100 miljoniem dolāru, bez bankas garantijas un pieejamu procentu likmi 2%. Es varu palīdzēt padarīt īpašu aizdevumu vēlaties. Sazinieties ar mani, ja jūs interesē. E-pasts: (hernandezprivatefinacecompany@gmail.com)