piektdiena, 2010. gada 26. marts

Pavasaris

Kāds dedzīgs lasītājs nevarot nociesties, kad uzrakstīšu ko jaunu. Nu tad tas notiks tagad.
ir viena patīkama ziņa sakarā ar ceļgalu, pēc pagājušās nedēļas ārsta apciemojuma un kārtējām procedūrām, šonedēļ celis un saistītās saites sāpēja periodāli, nevis visu laiku, varētu pat teik, ka ceļgals vairs nesāp, bet atsauces ir uz ikru muskuli un augštilba muskuli. Domājams, ka tas ir tādēļ, ka krusteniskās saites bija iekaisušas, bet treniņus nepārstāju, kā rezultātā skrienot k-kādā veidā kāju saudzēju un samocīju citus muskuļus. Katrā ziņā iet uz labo pusi un pēc 2 nedēļām kad sāksies pirmās atlases vajadzētu būt ok!
Tad vēl ārā jūtams pavasaris, kas vēstī par to, ka sezona tūlīt tūlīt sāksies...tas nozīmē arī to, ka jāsāk skriet ātrumi, lai varētu k-ko saskriet gaidāmajās atlasēs, jo savādāk, ja gatavotos tikai uz kādu čempionātu, tad pie Latvijas apstākļiem un manas sportiskās formas tas nebūtu iespējams, neesmu tik spēcīgs. Tātad pēdējās 2 nedēļās esmu aizvadījis pa 2 ātruma treniņiem katrā nedēļā, patīkami pārsteidz tas, ka spēju paskriet diezgan raiti un pulss skrienot ātrumus kāpj un krīt kā nākas.. protams ir ļoti grūti, bet ko darīt, kas jādara tas jādara.. šodien skrēju 2km ātri, vidējais laiks bija 3:36min/km, visa treniņa kopgarums ar iesildīšanos un atsildīšanos 11km, jūtos diezgan apmierināts.
Nedēļas nogalē biju plānojis uzskriet kādā no piedāvātajiem mačiņiem Rīgas apkārtnē, bet esmu atbraucis mājās un nesanāks vēl padarboties ar karti, jo Gaujienā sniegs mežā ir pietiekoši daudz, gandrīz līdz celim..Tāpēc pagaidām vēl nāksies gaidīt un domājams, ka ar karti sanāks skriet tikai Kurzemes pavasarī.. plānoju piedalīties arī piedāvātajā iespēja skriet Ventspils nakti, lai atsvaidzinātu iemaņas 10milai, jo tā arī tuvojas ;)
Tiekamies mežā!

Nav komentāru: