otrdiena, 2009. gada 29. decembris

Nometnīte

Kā jau rakstīju tad no 27.decembra līdz 29.decembrim pabiju nometnē Saldū, kopā ar OK"Saldus". Jāsaka paldies viņiem, ka bija pretim nākoši un ļāva man piedalīties. Kā jau mēs visi zinam, šogad LČ sprintā un garajā distancē norisināsies Saldus apkārtnē, tā vismaz kalendārā rakstīts.
1.diena.
Ierados Saldū no Jelgavas, jo 2.Ziemassvētkos devos prom no mājām, lai laicīgi tiktu uz Saldu. Pusdienslaikā bija pirmais treniņš - atmiņa. 4 ļoti īsas distancītes ar 3KP, kuras jāizskrien pēc atmiņas. Šeit norisinājās nelielas sacensības un man tiešām izdevās ļoti labs skrējiens, 3 no 4 distancēm izdevās uzvarēt. Ilgākais laiks ko kādā distnacē pavadīju bija 6:34min aptuveni uz 1,5km. Brīnījos par to, ka treniņā varu ielāgot 3KP no galvas un apmeklēt, bet sacensībās diez vai tas izdotos :D
Pēc šī treniņa devāmies uz sporta zāli, kur uzspēlējām florbolu, basketbolu un Ata Rešķa vadībā vingrojām. Jau pēc sporta zāles jutos ļoti saguris, jo tajā nebiju bijis 1,5 mēnešus. Pēc tam uz picēriju un tad uz OK"Saldus" kluba sapulcīti, pēc kuras bija groziņu vakars ar pirtiņu. Jāsaka gan, ka mums tas vakars nedaudz ievilkās :D pašā vakarā vēl ļoti forša filma un dodamies gulēt.
2.diena.
Ceļamies 7:00, jo jādodas uz Zebrusa ezeru, kur apmetāmies kempingā "Niedras". Jāsaka ka ļoti jautrs kolektīvs (kā vienmēr) ir Saldus zēni. 1.treniņš līnija - tā kā Atis devās apmācīt jaunos censoņus, tad pēc spēku samēriem devos kopā ar Rūdolfu Zērni. Jāsaka ka ar orientēšanos īpaši problēmu nebija, bet sniegs vietām bija līdz celim, skrējām gandrīz 1,5h. Tā kā šis treniņš ievilkās, tad ievilkās arī pusdienas (kuras paši arī gatavojām).
Otrais treniņš bija pa reljefa karti. Kopā ar Ati izvietojām KP apvidū. Jāsaka godīgi, ka sniegs maina reljefa izskatu, bet ne pamata formas. Tā kā tumsa iestājas ap 16:00, tad bija ļoti interesanti gaidīt visus censoņus no distances mājās, jo daži pārradās jau palielā tumsiņā. Pēc šī treniņa sagatavojām vakariņas, tad atkal sapulcīte par jauno sezonu un Ojāra daži interesanti stāsti par trenēšanos... Deviņos vakarā dodamies 6 cilvēku grupiņa nakts skrējienā uz mums 3 lukturīši, kas bija pietiekoši. Protams nakts skrējienā neiztikt bez meiteņu baidīšanas, Ašīša un Rūdolfa trikiem :D un sniega vīra.. :D bija labs atjaunošanās treniņš. Pēc tā vēl uzspēlējām pokeru, ko nebiju darījis kādus 4gadus. Bet beigās jau man radās saprašana par to, kura kombinācija ir stiprākā :)
3.diena
Atkal ceļamies 7:00, jo es ar Ati bijām apsolījuši pirms brokastīm novākt iepriekšējās dienas reljefa kartes KP. Ārā liela tumsa, mums pievienojas arī Ašīts, kurš izskrien rīta rosmi pa ceļiem. Katram savs lukturītis uz galvas. Pirms došanās vēl stāstiņi par vilkačiem un Kalenu :D un kad tik kāds nesabijās no sniega :D šoreiz skrienam distanci no otra gala un jāsaka, ka tumsā, sniegā un reljefa kartē orientēties ļoti sarežģīti, bet pateicoties vakardienas pēdām izdodas visus KP novākt līdz ar gaismiņu. Brokastīs auzu putra :)
Otrais treniņš atkal reljefa kartē tikai garāks par iepriekšējo. Atkal es ar Ati dodos izvietot KP, protams, arī mums ir tikai reljefa kartes :p Šoreiz paiet 1h līdz visu esam izdarījuši. Pēc dušas uzreiz pievienojamies Ojāram gatavot pusdienas, lai neievilktos treniņš. Jāsaka ka pa nakti un rīta pusi sasniga padaudz sniega, kas viesa cerību pēdējā treniņā doties ar botēm, jo buči jau piegriezušies :D Uz rīta treniņu ieradās arī Kristaps Jaudzems, kurš dalījas iespaidos par laiku, ko pavadījis ASV un tur notiekošo ar orientēšanos sportu. Pēc pusdienām atkal pokera mačs, jāsaka gan, ka es tikai paspēlēju :D un nenopelnīju ne santīmu. Aizmirsu vēl atdot, ko zaudēju, bet to izdarīšu :D
Pēdējais treniņš parasta orient distance, atkal ar Ati pārvietojam reljefa kartes KP uz orientēšanās kartē izveidotu distanci. Atkal paiet 1h tam visam. Lēnām sāk parādīties nogurums, bet tas ir ļoti patīkams :)
Uzkožam vēl uz ātru roku un kopā ar Kristapu dodos uz Rīgu un šobrīd veiksmīgi esmu nonācis mājās. Pa ceļam Kristaps vēl šo to pastāsta par ASV, katrā ziņā interesanti klausīties.
Tātad tiekamies 3.janvārī skrējienā apkārt Cieceres ezeram :) cerams, ka nebūs tie lielie mīnusi.
Nometnītes kopsavilkums:
Pavadītais laiks skrienot (orient tehnika): 7h:16min:05sek
Kilometrāža: 47,36km
Sporta zāle: 1h:30min


1 komentārs:

Anonīms teica...

This means less materials waste, and extra money saved for each product made. Our plastic moulding factory in China, is equipped with state-of-the-art tools, which permits us to fulfill all of our client’s specifications to the final detail. By choosing to work with Immould, you will be be} Direct CNC assured of only high quality products. And in this know-how, what it could possibly} do, it could possibly} allow you to take an meeting of let's say, three parts, let's say for a seat meeting, let's say on a hinge. And you molded some stress or you degrade the resin is still passes your initial high quality examine. But when it's on the market, and we'll say some nylon, it's a hydraulic materials and picks up moisture.