piektdiena, 2009. gada 20. novembris

It`s rainy day :)

Esmu gandrīz izveseļojies no visām likstām, kas man bija piemetušās :) tikai klepus vēl neliels paliecis, bet tas netraucē trenēties. Šonedēļ pagaidām esmu izdarījis visu, kas ir ieplānots, vienīgi aizmirsu Polar puksteni paņemt uz māju un nevaru kontrolēt cik ātri un ar kādu pulsu skrienu. Pēc paša sajūtām skrienu lēnāk kā parasti, jo noskrietais gabals, kur griežos apkārt ir līdzīgs kā skrienot 60min kaut gan 3dien un šodien skrēju 70min, bet galvenais, ka pašam ir labas sajūtas - tas nekas ka temps nedaudz mazāks. Nesen nokačāju GOOGLE EARTH štellīti un šodien paniekojos :D tāpēc ielikšu savu parasto treniņmaršruta karti, neko daudz jau tajā programmā neesmu atkodis, bet nju ceļu uzlikt man izdevās :D šodienas treniņā vienīgā problēma bija lietus - to nu gan es dabūju kā nākas :D
Treniņaplītis 11,5 km garš
Lai nemusinātu tautu, tad tur, kur līnija beidzas es parasti griežos apkārt, kad skrienu 60min, ja vajag vairāk tad skrienu pa labi pēdējā krustojumā - uz Igauniju. Neskrienu klasisko apli, jo tur vienās mājās nelabs suns dzīvoja, nezinu vai dzīvo vēl tgd, bet tad treniņš sanāk arī tikai 50min, jo apkārt apļa garums ir 10km, bet es noskrienu nedaudz vairāk.
P.S. šodien ar mani sazinājās Pihkaniskat, interesējās vai arī nākošgad skriešu pie viņiem. Nemāku vēl pateikt ko darīšu, tā arī atbildēju, izskaidroju situāciju ar Lapuan Virkia, tad jau redzēs. Nesen papētīju Jukolas rezultātus un 1996.gada Jukolā Pihkaniskat bija 13.vietā gadu iepriekš 15.vietā un līdz pat 1999.gadam skrēja labāko 50niekā. Ja tā būtu arī turpmāk tad esmu ar mieru pie viņiem skriet. Tad redzēs ko klubs izdomās, jo man jau baigi patīkas pie viņiem.

2 komentāri:

Anonīms teica...

Tev augsti mērķi, kāpt uz Jukolas vismaz 10nieka :) Lai izdodas!

Mārtiņš Vabulis

Jānis Kūms teica...

Galvenais, lai komandā ir labi džeki. Bet 2010.gada Jukola būs sarežģītā apvidū, netālu no Helsinkiem..Būs par ko cīnīties :)