sestdiena, 2009. gada 4. aprīlis

Šogada pirmais WRE - Kurzemes pavasara 1.diena

Nezinu kā lai iesāk, lai uzreiz nesāktu sevi kritizēt, jo neko labu gan nevaru pateikt par šīs dienas skrējienu =/. Vienā vārdā totāls murgs. Iesildoties fiziski jutos diezgan labi, tāpēc īpaši uz orientēšanos nekoncentrējos, jo domāju, ka KP paši nāks pretī. Jau ar 1 KP kā auksta duša man uz galvas. Elementārāka KP visā distancē nebija, domāju ka pat 8gadīgs bērns mani šādā etapā pāspētu ~200-250m līdz KP no starta KP, vairāki ceļu varianti - taisni, vai apkārt pa labo busi pa taciņu. Eju taisni un tikai skrienu nemaz neskatoties kartē. Ieraugu KP ielokā, leģenda sakrīt tāpēc skrienu iekšā. Nav mans numurs, neko nesaprotu... mētājos pie viena KP, pie otra KP nav manējais. Eju atpakaļ uz starta KP uzlieku virzienu eju un izrādās ka manis meklētais KP ir pavisam citur, kaut gan 1x tai vietai jau garām biju skrējis..jau uz pirmo KP visiem zaudēju 3:30 min. Garīgais nekāds. Nezinu ko es gribēju pierādīt...būtu skrējis normāli, bez trakošanas viss būtu okey. Uzvarētājām zuadētu kādas 3-5min, nevis 12min...jo līdz 10Kp kļūdās jau ~8min...otro distances daļu veicu bez lielām kļūdām normālā tempā.
Rezumējumā varu teikt, ka ātrums kādu esmu sasniedzis mani apmierina. Jādomā ar galvu un jākoncentrējas pirms starta, uz haļavu nekas nenotiks... rītdienas mēŗkis - noskriet ar minimālām kļūdām visu distanci vienmērīgā tempā. Ceru, ka tas man izdosies...
1.dienas rezultāti šeit.

2 komentāri:

līga teica...

"totāls murgs" būtu viens vārds, ja tas būtu uzrakstīts apmēram tā.... ļauj man padomāt.... totālsmurgs! ;D

bet jā. pāršķirstīju agrāk lasītos blogus, un atklājās, ka skraidošajiem puikām ir atsākusies sezōna... nu, ko, lai sūnas mīkstas un skujas nebirst piedurknēs! ;)

Anonīms teica...

To save yourself the effort of analyzing hundreds of web sites|of websites}, it’ll assist if you choose from the ones we’ve listed on this evaluate. Bitstarz offers an intuitive design, which suggests it’s simple to make use of even when you’ve by no means played online on line casino video games. However, we have been a bit dissatisfied with the house web page, as it is too cluttered for our liking. Like Red Dog, Bitstarz is proscribed phrases of|when it comes to|by way of} online sports betting choices. When you play at our top online playing websites, you can to|you possibly can} declare sorts of|several types of|various kinds of} bonuses. With the proper bonus, you won’t only have a boosted bankroll to play video games, but you 카지노사이트 also stand an opportunity to win one thing further.