svētdiena, 2008. gada 12. oktobris

25manna

Ir agrs 6dienas rīts..ļoti agrs..4:30 nozvana modinātājs..Es ceļos lai sāktu gatavoties lidojumam uz Zviedriju, lai kopā ar somu klubu Pihkaniskat piedalītos tradicionālajās 25cilvēku stafetē. Lidmašīna ir 7:15, bet lai es tur nokļūtu ir tiekai viens variants..jābrauc ar vilcienu kurš ir 5:20 no Jelgavas..braucu līdz Atgāzanei, kur sarunāts, ka mani paņems Jurģis un kopā dosimies uz lidostu, viņš jau ir izdarījis online check-in, tātad lidostā jābūt tikai 6:45..ārā valda tumsa :D nonācis Atgāzenē gaidu min15..iezvanās telefons..Jurģis..nojauta, ka jau kavējam jo plkst.ir 6:20..Jurģis lūdz ieziet mani uz Ulmaņa gatves un Vienības gatves krusta..izeju..gaidu min 10..beidzot piebrauc mašīna, kurā ir Jurģis un Krista..laika nav daudz :D atkal kārtējais stresiņš..lidostā nonākam laikā..3min pirms vajadzīgā laiak :D izejam drošības pārbaudi, kur mani pārbaudīja kā tādu bandītu...tā ar mani notika 1x..neuzlicis jostu jožu uz iekāpšanu un dzirdam, ka informatore lūdz nekavējoties doties uz 3B vārtiem, jo vairāk nav laika..Fū..paspējam..un tgd varēju nedaudz pagulēt lidmašīna..lidojums vien 45min un esam jau Stokholmā.Līdz startam 2h (Zviedrijā 1h mīnusā no LV laika..noķeram taksi un 8:00 esam sac.rajonā.saģērbjos un sāku iesildīties..jūtos diezgan labi..uzskrienu pāris ātrumus un jūtu, ka šodien varu labi cirpties.. ;)
Esmu 3.starta rindā ar nr.97. Starts. Startu paņemu atkal labi, bet pēc skrietiem 50m jūtu kā viens džeks uzlec man uz kājās..iesāpās nežēlīgi ahilejs..:( paskriet joprojām varu..esmu kāds 30 pirmajā lielajā līkumā..uz 1KP garš etaps..izvēlos variantu un bliežu..garām paskrien Mikus, salīdzinam KP, nesakrīt..Blin..vienam džekam izkrīt karte..neliela grūstīšanās viņš nokrīt..atkal mani k-kas no aizmugures pagrūž un notiek stūlbākais..atkal uzkāpj uz ahileja..visu kāju sarauj krampī..tā nu es palieku pilnīgi viens, nezinot ko darīt..bāc uz mani tak gaida 24 cilvēki..es nevaru iegāzt komandu un izstāties..lēnām aizeju uz 1KP, kas man prasa 22-23min..apmēram skriet ja varētu prasītu kādas 8min..uz 2KP arī lēnām eju..masējot kāju..mēģinu skriet vēl nesanāk..pa visu ceļu redzu tikai vienu džeku kurš nesteidzoties urinē pie koka..:D:D laikam baigi noracies vai arī skrien prieka pēc..pēc 2KP sāku skriet..it kā varu..ahilejs gan sāp, bet izvēlos variantus pa ceļiem un tīri labi sanāk..bez kļūdām..neilgi pirms skatītāju etapu redzu onkas, kas ir krietni lēnāki un rok.. nopriecājos, ka neiznākšu pēdējais. .:) tā arī ir..finišēju 335 vietā..20 paliek vēl aiz manis..komandas biedri bija satraukušies, bet priecājās ka esmu iznācis un komanda var turpināt skriet..Beigās pēc neoficiāliem rezultātiem finišējām 122.vietā, kas ir ļoti pieklājīgi..jo es viens 1.etapā zaudēju 23min!!!...šoreiz ne manas vainas dēļ...
Šodien jau ahilejs izskatās smukāks..uzliku Olfen plāksteri un patīkams vēsum uz tā..nosaitēju ar elastīgo saiti un vsp ir sajūta ka Latvijas čempi maratonā varēšu skriet.. :)

Nav komentāru: