Lapas

trešdiena, 2010. gada 21. jūlijs

Tas velns nebija tik melns

Tieši to es varētu teikt par WUOC garo distanci, jo biju gaidījīs ka būs briesmīgāk.. tā kā biju gatavojies Latvijā par augsto purvu, kāds nu tas ir pie Gaujienas, tad fiziski problēmu nebija, bet bija viena cita problēma - bija bailes skriet ātrāk, tieši tā bailes - jo pirms starta ievāktā informācija bija, ka nenormāli jakontrolē vieta kartē, kur atrodies, it īpaši garajos etapos, bet pēc otrā garā etapa sapratu, ka to var arī nedarīt, jo diezgan viegli atrast kartē vietu, kur atrodies ja ej diezgan tuvu līnijai.. pagaidām karti ielikt ar veikto ceļu nevaru, bet mājās es to izdarīšu.. lielākā kļūda bija uz 3KP, kur neilgi pirms KP piesējos kartē zināmā vietā, bet neuzliku virzienu, kā rezultātā noskrēju pa nogāzi lejā pa daudz uz kreiso pusi.. tur atstāju kādas 2-2.5min.. šajā etapā man garām bija pagājis igaunis Timmo Tammemae, pie 6KP noķēru viņu un tālāk darbojāmies kopā. Muļķīga kļūda bija uz 9KP, kad nevarējām dabā ieraudzīt KP..principā no šī KP sākās jau finišs, jo pārējie KP bija diezgan viegli, bet pamanījos atstāt vēl gandrīz 2min uz 12KP, kaut gan pirms starta biju domājis, ka likšu garajos etapos un mierīgi paņemšu īsos etapus, šoreiz to neizdarīju.. tālāk jau sāku skriet krietni ātrāk, jo pārliecība bija par to ka KP varu paņemt, par to liecina arī spliti, jo sākot uz 14KP laiki ir ap 30.vietu, kas bija arī mērķis, ieskriet labāko 30skaitā, jo konkurence diezgan liela...beigās gan sanāca 46.vieta..bet esmu pamanījies uzvarēt etapu uz pēdējo KP un uz vienu KP būt 3.ātrākais..
secinājums: skriešanas ātrums distances sākumā bija krietni par lēnu, lai pretendētu uz augstaku vietu, ja gribēju labāko 30niekā, tad vakar distance bija jāveic tādā tempā bez kļūdām, jo kopā kļūdās varu sakasīt tikai 4,5-5min...
Šodien skrienu sprintu un gatavojos stafetes 1.etapam ;) jūtos nedaudz saguris, bet ta ir okey;) ceram ka king of sprint izšaus šodien!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru