Lapas

ceturtdiena, 2009. gada 10. decembris

Turpinam kačāties.

Cik zinu, tad tgd jaunajā LOFa mājas lapā būs iespēja atrast daudzu orientieristu blogus, skatos šodien, ka pēdējiem rakstiem parādījušies vairāki komentāri, kas protams priecē. :) Pagaidām varu pateikt tikai to, ka viss notiek pēc treniņplāna un fiziskā ziņā jūtos diezgan labi :) cik atceros no iepriekšējiem gadiem, tad novembrī nebiju tik intensīvi trenējies :), tāpēc progresam vajadzētu būt un vēl pie tams VFS ir baigi labais, to tiešām iesaku katram, jo jūtos spēcīgāks visā ķermenī, ne tikai uz kājām.
Ir tāda doma beidzot 6dien uzskriet Ziemas Alņa pēdējā kārtā, labi zināmajā Ozolnieku mežā. Gribās pašam arī nedaudz paorientēties, savādāk karte nav turēta rokās pasen... Sikspārņu nakts īsti neskaitās orientēšanās.
Īstenībā jāsaka, ka pēdējā laikā aizvien vairāk cilvēki nodarbojas ar sportiskajām aktivitātēm. Ja I kursā mācoties reti kāds skrēja, tad tgd diezgan daudz sanāk redzēt treniņa laikā un iestājoties tumsai skrējēju skaits pieaug :)
P.S. Drīz tomēr jābūt kādai ziņai, kādu somu klubu es nākošajā sezonā pārstāvēšu. Ceru jau ka izdosies tikt klasi augstāk, bet ja ne, tad jāturpina būs ar Pihkaniskat.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru