Lapas

trešdiena, 2009. gada 23. decembris

Sniegs.

Vakar vakarā atbraucu mājās un žēlojos, kāpēc te tik maz sniega.. šodien no rīta arī vēl nekā nebija :D taisos iet spēlēt hokeju, bet uz dīķa virsū ūdens.. ko darīs.. iešu uz mežu pēc eglītes :) un k-kad ap 13:00 sāka snigt sniegs... aizgāju pēc eglītes, atnācu mājās un sāku taisīties uz treniņu.. bet sniegs tik snieg un snieg un vēl paliels vējš.
K-kad ap 14:30 sāku treniņu, sniegs vnk sniga pa smuko, bet tas vējš gan besīja, lai kādā virzienā skrietu visu laiku pūta sejā. Noskrēju savas 90min un beigās izskatījos kā sniega kupena :D pat mati zem cepures bija sasaluši, bet lielākais mīnuss sniegam ir tas, ka nenormāli slīd kājas skrienot. Jelgavā skrienu pa trotuāru, kur sniegs notīrīts, bet te pa meža ceļu un atšķirība nežēlīgā.. treniņā sajutu arī pagājušajā gadā Zviedrijā satraumēto ahileju, kurš sen nebija licis manīt. Bet laikam tas, ka uz katra soļa izslīd liek ahilejam vairāk strādāt.. bet ko darīt, jātrenējās ir, ja arī turpmāk sāpēs, tad gan būs jārisina problēma.
Ar rītdienu ir doma uzkāpt uz slēpēm, jo tik sen nav bijis normāls sniegs, ka pilnīgi alkstu paslēpot.. pirmkārt gan skriešanas treniņu izdarīšu un tikai tad kāpšu uz slēpēm ;) jo sniegs joprojām turpina snigt.. beidzot ir ziema, kas nebija bijusi pēdējos 2 gadus :)
Work hard for win ;)

1 komentārs:

  1. Ar Ahileju baigi prātīgi. Labāk tad skriet ar naglām nekā iedzīvoties problēmās ar Ahileju. Pats zinu, cik pēc tam no tā ir grūti tikt vaļā, ja ielaiž.

    AtbildētDzēst