Lapas

ceturtdiena, 2009. gada 12. novembris

Jaunie mērķi 2010` gada sezonai.

Šī sezona kopumā vērtējot ir vairāk nekā izdevusies, izņemot dažus startus. Kā sliktākais gada jāmin Halikko stafete Somijā, kā neizdevušākais - Baltijas čempionāts garajā distancē, kur dabūju DSQ, nominācijā gada pārsteigums jāmin 2.vieta Latvijas čempionātā garajā distancē, izdevušākais race viennozīmīgi Latvijas čempionāts vidējā distancē un Forssa Games Somijā, gada mauciens Jukolas pirmais etaps, kas ir arī perfektākais skrējiens šogad. Likumsakarība - uzvara Latvijas čempionātā stafetēs.
Otrkārt gribu pieminēt ka esmu sācis dalīt sacensības atsijājot liekās un gatavojos tikai uz konkrētām sacensībām, nevis maucu visās pēc kārtas.
Jaunajai sezonai ir izvirzīts viens LIELAIS mērķis - iekļūt izlases sastāvā uz Pasaules Studentu čempi Zviedrijā. Domās tiek apsvērta iespēja pacīnīties par EOC vai WOC tuvākām rezervēm. Būtu pienācis laiks sākt grozīties ap LIELO izlasi tā nopietnāk.
Treniņplāns man ir un viss tiek darīts, lai šogad būtu vēl spēcīgāks nekā pagājušogad, jo tā arī savu īsto potenciālu es vēl neesmu parādījis ir pienācis laiks smagi strādāt nevis darboties uz haļavu.
Ir viens patīkams jaunums man pašam: izlasīju Ģirta Mamja ielikto sludinājumu orient diskusijās un nolēmu pamēģināt aizsūtīt somu klubam Lapuan Virkia...

Lapuan Virkia logo

...e-pastu, ka esmu gatavs mēģināt iekļauties viņu komandā, lai uzlabotu viņu līdzšinējo sniegumu. Esmu sāņemis pirmos atbildes e-pastus un pašlaik viņi arī izrāda zināmu interesi :) varbūt izdosies nomainīt Pihkaniskat pret stiprāku klubu, jo šogada rezultāti liecināja, ka esmu izaudzis no Pihkaniskat līmeņa. Vienīgās sacensības, kad nebiju labākais ar pārliecinošu rezervi bija Halikko, bet tās kļūdas jau ir izanalizētas :) Pārliecināts vispār neesmu, kad tikšu uzaicināts kaut vai uz treniņmačiem, bet kas neriskē tas nevinnē. Ir mērķi ir jāstrādā :).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru