Lapas

piektdiena, 2008. gada 10. oktobris

Bye bye juniors...

Jaunumi!
Tātad īsi par pēdējiem rezultātiem.
20.-21. septembris. Somijas čempis vidējā un stafetēs. 6dien 2 starti paredzēti - kvalifikācija un fināli. Vidējās distances kvalifikācija sākās slikti - nokavēju startu un vsp distancē nekas neizdevās (kā jau pēdējā laikā). Gala rezultātā nekvalificējos A finālam un devāmies atpakal uz Tomija mājām, kur ja būs gribēšana dosimies uzskriet B finālu. Nomazgājušies, labi pāēduši un noskatījušies pēdējo Lord of the ring izlēmām doties un skriet B finālu. Šeit jau bez stresa skrēju prieka pēc un viss izdevās lieliski...uzvarēju B finālu un salīdzinot ar A finālu uzvarētājam zaudēju mazāk kā kvalifikācijā :D varētu teikt ka man 41.vieta SM vidējā distancē. Otrā dienā stafetes, man tradiconālais 1 etaps Pihkaniskat 1. komandā. Sākums ļoti labs, izceļu startu un turos līderu grupa līdz pat distances vidum, kad manas paša glupības dēļ - nepajautāju Bērcim kāds KP numurs viņam ir uztaisu kļūdu un iepalieku 3min...kā izrādījās man ar Berci sakrita pirmie 14KP no 18...Finišēju 59.vietā, kas ir par 11 vietām zemāk kā pagājušogad, kad srēju Pihkaniskat 2.komandā.
27.-.28. septembris. Uzksrēju Suunto Games, kas risinājās 75km no mājām. Jāatzīst, ka konkurnece bija niecīga, jo šeit nākošgad risināsies Pasaules militārais čempionāts orientēšanās sportā. varbūt tas bija iemesls..nezinu..katrā ziņā uzvarēju abas dienas un ieguvu labu balvu - Suunto kompasu un Craft zeķītes :) par ko biju priecīgs.
4.-5.oktobris - BJC Zviedrijā. Pēdējais starts Latvijas izlases sastāvā kā junioram..diezgan bēdīgi aiziet no junioriem, jo saprotu, ka klāt ir lielā dzīve - cīņa ar visiem stiprākajiem..motivācija turpināt trenēties it kā jau ir..bet nezinu cik ilgi..Tātad garā distance 4.oktobris - ļoti labi skrienams apvidus bez lielām formām un tehniskiem KP. Pirms starta nolēmu skriet uz vai nu ir vai nav..šoreiz jau vairāk nebija..jo sakļūdījos uz pāris pirmajiem KP ap 5min pēc tam jau gan perfekti un ļoti ātri noskrēju, kas ļāva saglabāt tās pašas +5min no līdera un ierindojos 13.vietā - ja kas mans skaitlis :D
Stafetē jau apvidus bija nedaudz sareģītāks, jo bija arī akmeņi un klintiņas. Skrēju Latvijas 3.komandā..sākums bija labs, bet tad W16 meitene ilgi nenāca ārā un pēc tās jau zaudējām 27min 1.vietai..Laura savu etapu veica labi, es skrēju un darīju ko varēju, lai paceltos par pāris vietām, bet beigās sakļūdījos un palaidu garām 3 sportistus, kas gan ļāva pacelt komandu par 2 vietām un finišēju 22.vietā. Atpakaļ ceļš vismaz bija jautrs uz prāmja.
Par aizvadītajiem gadiem jauniešos un junioros varu teikt tikai to labāko.. :) cīnamies tālāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru