otrdiena, 2010. gada 6. aprīlis

Lieldienu balva

Otrajās Lieldienās nolēmu skriet sprinta treniņu Lieldienu balvas ietvaros, kura šogad notika pa Vecrīgu. Jāsaka uzreiz, ka tajā dienā jutos nekāds, jo 7dien pēc Kurzemes pavasara mājās (Gaujienā) nonācu pēc 18:00 un 1dien uz Rīgu izbraucām 8:00... pieceļoties no rīta sajūtas kā pēc treniņnometnes, kad kājas sāp un skriet pavisam negribas.. bet lielo mērķu dēļ jāskrien vien, jo sprintu pēdējo reizi skrēju LČ Ērgļos.. vsp pēdējā laikā sprinta distances nepatī..nemāku to izskaidrot.. K-gan savulaik esmu bijis pat Latvijas čempions tieši sprintā..
Jāsaka godīgi, ka galu galā ideāli pavadīta diena bija, jo laiks vnk lutināja un sprints personīgi priekš mani bija ļoti interesants, jo Vecrīgu pārzinu nedaudz un nezinu ielu nosaukumus un kur atrodas dažādi objekti.. tas arī bija par traucēkli sākuma, kad pieļāvu 2 lielas kļūdas, abas gandrīz 1minūti un uz labu rezultātu vairs necerēju pēc 3KP, bet tā kā biju atbraucis skriet, lai iejustos kaut nedaudz sprinta distancē, tad spēkus īpaši netaupīju un skrēju kā varēju.. vēl uztaisīju 20sekunžu kļūdu uz 7KP tīri aiz neuzmanības paskrēju punktam garām, jo KP atradās nišai otrā pusē nevis tur, kur biju gaidījis.. pēc distances gan jutos ļoti saguris, jo treniņus nebiju izlaidis 38dienas no vietas..šodien paņēmu beidzot brīvdienu, lai muskuļi atpūšas. Rīt plānots uzskriet Magnētā, lai atkal varētu paorientēties un tad jau 6dien tiekamies Rīgas ZOO dārzā un sprintu, liekas ka būs interesanti!

7 komentāri:

renchix teica...

Vecrīgu pārzinu nedaudz un nezinu ielu nosaukumus un kur atrodas dažādi objekti..

Nez kā varētu sprintā palīdzēt ielu nosaukumi?

Jānis Kūms teica...

Ielu nosaukumi protams nespēlē būtisku lomu, bet nelielas tomēr priekšrocības dod dažās situācijās, kad esi kļūdījies un zini ka jāskrien pa to ielu, bet paskaties un skrien pa citu.. vai arī piemēram Atis D. uztaisīja kļūdu un kartē nevarēja atrast, kur atrodas, apskatījās ielas nosaukumu, bet tas viņam ne velna neplīdzēja, jo ielu nosaukumums nezin..

Anonīms teica...

Janka cik var trenēties, citi jau ņem balvās ķeblīšus un rūķīšus :))) kamēr tu tik trenējis!

Zelma teica...

janka gatavoja Londonas olimpiādei, tāpēc arī spēkus netērē lieki :D

Jānis Kūms teica...

Anonīmajam - šogad plāns nav balvas ņemt! ja nesanāks nekas tad arī domāšu par balvām :D

Anonīms teica...

Žēl, ka tev galīgi neizdevās pierādīt savas patiesās spējas šajā sprintā, jo domāju, ka tava vieta varēja būt ap Jubeļa kunga laiku, protams, ja tu nekļūdītos, tu spētu apskriet arī sirmo, jo tavs šoziem ieguldītais darbs ir ievērojams, un tavas patiesās spējas var redzēt uz 2 punktu un 8, kur esi spējis pat ieskriet sešiniekā, bet nu nekas, kā jāsaka - cāļus skaita rudenī! Veiksmi!

Jānis Kūms teica...

Paldies!Vnk es zinu ka jātiek kārtībā ar psiholoģiju, ir dažas privātās lietas, kas traucē brīžiem koncentrēties, bet domāju ka spēšu tikt ar to galā ;)
nju uz Sirmā laiku es nevaru noskriet, to es zinu, par Jubeļa laiku šajā konkrētajā sprintā arī laikam nē, bet Toļika laiks bija ļoti reāls.. bet lielākā vai mazākā mērā sāksim objektīvi mani vērtēt no šīs nedēļasm jo tad atkāptien nav kur! Paldies par veiksmes vēlējumiem!